logo Datingservice.nl

Datingservice.nl

Niet tevreden over Datingservice.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn voornamelijk geproduceerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen dus kosten bij elk bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datingservice is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. datingservice berichten worden beantwoord door ingehuurde chatoperator. Lees waarom onze experts datingservice.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datingservice zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datingservice review

datingservice.nl is een sexdating platform dat gebruik maakt van zelf ontwikkelde neppe gebruikers. Dit tonen ze ook onder aan de pagina verborgen in het midden van de kleine lettertjes. Zo benoemen ze: "De profielen op datingservice zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het versturen van berichten moet je een vergoeding betalen per bericht. Daarbij worden alle chats die je krijgt automatisch verstuurd door bots. Wanneer je vervolgens hierop in gaat wordt dit berichtje gevoerd met een chatoperator. Deze personen krijgen veelal een bedrag per bericht dat ze versturen. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na het activeren van je account overvallen door inkomende reacties van dit soort zelf gemaakte gebruikers. Hierbij gaat het in bijna alle gevallen om mooie dames.

Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven ontzettend veel interesse in jou te hebben, met daarbij een afspraakje in de planning. Uiteraard is het hebben van "real life" ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden en versturen van chat berichten zijn ten minste 75 eurocent per berichtje. Daarvoor moet je dan wel eerst een creditpakket aanschaffen van €74,99. Anderzijds kost het je al gauw €1,- per chatbericht. Uiteraard is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben met de leden op datingservice. Al doen ze meestal overkomen dat ze wel graag je te willen ontmoeten. Toch hebben deze chat oprators als doel om jou zo lang mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op datingservice.nl?

Ben je al gerigistreerd op datingservice, dan raden wij je aan om je daar ook meteen weer af te melden. Daarentegen bestaan er wel betere aanbieders waar je wel echte erotische dates kunt vinden. Tevens hebben experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 3000 seks datingsites de beste alternatieven voor datingservice.nl geselecteerd. Vanzelfsprekend maken deze partijen geen gebruik van nep profielen of chat operators. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte gebruikers.