logo Partnersuche24.ch

Partnersuche24.ch

Niet tevreden over Partnersuche24.ch? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn vrijwel allemaal geproduceerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem dus kosten bij elk bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Partnersuche24 is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. partnersuche24 berichten worden beantwoord door betaalde berichten centrale. Lees waarom onze experts partnersuche24.ch afraden en zie wat de betere alternatieven voor partnersuche24 zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Partnersuche24 review

partnersuche24.ch is een casual datingsite wat uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf gecreëerde fake members. Dit wordt tevens ook vermeldt onderaan hun website weggestopt tussen de lastig te lezen tekst. Zo benoemen ze: "De profielen op partnersuche24 zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het beantworden van chat berichten moet je een vergoeding betalen per bericht. Daarnaast worden alle berichten die je ontvangt systematisch verstuurd door de website zelf. Wanneer je vervolgens op zo een chat in gaat wordt dit berichtje beantwoord door een ingehuurde chatoperator. Deze mensen krijgen veelal een x percentage per bericht dat ze ontvangen of versturen. Gewoonlijk word je binnen een paar minuten na de inschrijving overvallen door vele chat berichten van fictieve leden. Daarbij gaat het in de meeste gevallen om aanlokkelijke vrouwen.

Niettemin proberen ze je allemaal het gevoel te geven ontzettend veel belangstelling in jou te hebben, al dan niet met een ontmoeting in de planning. Natuurlijk is het hebben van echte dates niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden en versturen van berichtjes zijn ten minste 0,75 euro per chatbericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel eerst een bundel aanschaffen van op z'n minst €74,99. Anderzijds betaal je al gemakkelijk meer dan €1,- per chatbericht. Desondanks is het niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben met de profielen op partnersuche24. Al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze wel je in het echt te willen zien. Toch hebben deze chat oprators als enige doel om jou zo lang als mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op partnersuche24.ch?

Ben jij een van de profielen op partnersuche24, dan adviseren onze experts om je daar ook snel weer uit te schrijven. Bovendien zijn er wel betrouwbaardere datingsites waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt regelen. Bovendien hebben experts alvast een selectie gemaakt en uit meer dan 3000 sex dating sites de beste alternatieven voor partnersuche24.ch geselecteerd. Zoals je kunt verwachten maken deze datingsites nooit gebruik van fictieve profielen of chatoperators. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte dames.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
ZwitserseKaas (55 jaar) 19 Jul 2018
Ik raad Partnersuche24.ch niet aan Ik ben een dikke maand zeer actief geweest en het heeft me

Ik ben een dikke maand zeer actief geweest en het heeft me behoorlijk wat geld gekost om leuke dames te vinden. en Aan de plaatjes te zien was het ook zo maar uiteindelijk krijg je vaak dezelfde antwoorden die je bij een ander ook krijgt echt zeer teleurstellend. Als je hier als man alleen zit dan zoek je toch naar wat vrouwelijke aandacht maar dat is hier niet te vinden. Het gaat alleen om de credit kopen