Screenshot van Neukcontacten.nl

Neukcontacten.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen worden vrijwel allemaal geplaatst door deze website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door een chatcentrale Not Safe!

Neukcontacten is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. neukcontacten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts neukcontacten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor neukcontacten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Neukcontacten review

Neukcontacten is een fake dating site met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je rap na je aanmelding overrompelt met overdreven veel berichtjes van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie vrouwen. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een van die berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht geld. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je ten minste €10,- een creditbundel moet inkopen. Deze bundels lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je per credit moet betalen. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op neukcontacten.nl?

Dus ben je een van de leden van neukcontacten, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder gemodereerde profielen. Daarnaast hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor neukcontacten.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om aan het lijntje te houden. Zodoende kun je erachter komen welke van deze casual dating sites de beste keuze is voor wat je zoekt.

neukcontacten profiel verwijderen


Je neukcontacten account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik rechts boven op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "neukcontacten.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je neukcontacten eventuele contact punten ben je wel kwijt na deze aktie!