logo Datealmere.nl

Datealmere.nl

Niet tevreden over Datealmere.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden vrijwel allemaal aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen dus kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datealmere is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. datealmere berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datealmere.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datealmere zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datealmere review

Datealmere is een fake datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je kort na je aanmelding overspoeld met vele berichtjes van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke dames. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen hebben. Wanneer je op een van die berichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je ten minste €10,- een creditbundel moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe grotere bundel je neemt des te minder je per verstuurd bericht betaald. Daarna is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al zeggen ze bijna altijd dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op datealmere.nl?

Dus ben je een gebruiker van datealmere, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betere opties voor erotische dating met echte profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor datealmere.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdates met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke casual dating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

datealmere profiel verwijderen


Je datealmere account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de knop "Help".
  3. wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "datealmere.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt geheel verwijderd.

Let op: Je datealmere eventuele tegoed vervallen direct na het verwijderen van je account!