logo Transsexcontact.nl

Transsexcontact.nl

Niet tevreden over Transsexcontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn vrijwel allemaal beheerd door deze site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Transsexcontact is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. transsexcontact berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts transsexcontact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor transsexcontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Transsexcontact review

Transsexcontact is een fictieve dating website met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je kort na je registratie overrompelt met soms honderden reacties van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen plannen. Wanneer je op een van die berichtjes wil reageren moet je hiervoor per bericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je credits kopen waardoor je minstens voor 10 euro een creditpakket moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je per berichtje betaald. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op transsexcontact.nl?

Dus ben je lid van transsexcontact, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betere opties voor seksdating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor transsexcontact.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je een creditpakket te laten aanschaffen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

transsexcontact account verwijderen

Je transsexcontact account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik vervolgens op het tandwiel icoontje (of ga direct naar "transsexcontact.nl/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina klik je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op "OK" om jouw account definitief te laten verwijderen.

Let op: Je transsexcontact eventuele credits komen direct te vervallen na deze aktie!