logo Droomflirt.nl

Droomflirt.nl

Niet tevreden over Droomflirt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk geplaatst door deze site zelf Not Safe!
  • Commissie betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Droomflirt is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. droomflirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts droomflirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor droomflirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Droomflirt review

Droomflirt is een neppe dating site met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarnaast worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je inschrijving overladen met tig tallen chatberichten van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om mooie dames. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een bundel kopen waardoor je ten minste voor 10 euro credits moet aanschaffen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je per credit betaald. Vervolgens is het niet mogelijk om echte dates te hebben, al laten ze meestal overkomen dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op droomflirt.nl?

Dus ben je lid van droomflirt, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder gemodereerde profielen. Bovendien hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor droomflirt.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je geld af te troggelen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze datingsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

droomflirt uitschrijven

Je droomflirt account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of surf naar "droomflirt.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" knop om jouw profiel definitief te verwijderen.

Let op: Je droomflirt eventuele contact punten ben je wel kwijt na het deactiveren van je account!