logo Priveflirts.nl

Priveflirts.nl

Niet tevreden over Priveflirts.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen geproduceerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Priveflirts is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. priveflirts berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts priveflirts.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor priveflirts zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Priveflirts review

Priveflirts is een fake datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je registratie overrompelt met tig tallen reacties van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie vrouwen. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Daarvoor moet je een creditpakket kopen waardoor je minstens voor 10 euro een bundel moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je per credit betaald. Daarna is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte dates te regelen, al zeggen ze vaak dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op priveflirts.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van priveflirts, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betere website voor casual dating zonder fake leden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor priveflirts.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om credits te laten aanschaffen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

priveflirts uitschrijven


Je priveflirts account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "priveflirts.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt direct verwijderd.

Let op: Je priveflirts eventuele tegoed komen direct te vervallen na deze aktie!