logo Datet.nl

Datet.nl

Niet tevreden over Datet.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn voornamelijk gemodereerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datet is een nep datingsite dat gebruik maakt van zelf ontwikkelde fictieve profielen. Ook worden de berichten beantwoord door ingehuurde chatters. Lees wat de experts over datet.nl zeggen en waarom deze casual dating site wordt afgeraden door experts. Kom erachter wat betere alternatieven zijn voor datet, met goed gecontroleerde profielen en zonder betaalde berichten centrales

Datet review

Datet is een fictieve sex dating site met daarop door hunzelf gemaakte nep profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door ingehuurde chat operators die over het algemeen betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je direct na je registratie overrompelt met vele reacties van deze fictieve profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende dames. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een berichtjes wil reageren moet je daarvoor per chatbericht geld. Daarvoor moet je een credit bundel vooruitbetalen waarmee je op z'n minst voor tien euro credits moet aanschaffen. Deze creditbundels lopen op tot 250 euro per creditpakket, en hoe meer je koopt des te minder je betaald per bericht. Uiteindelijk is het bij al deze profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op Datet.nl?

Toevallig lid van datet? Wij raden je aan om je daar meteen uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating zonder fictieve leden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor datet.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je berichten tegoed te laten betalen. Zodoende kun je erachter komen welke erotische datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

datet profiel verwijderen

Om je account op datet te verwijderen kun je de volgende stappen volgen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op je profiel.
  2. Als tweede klik je op het kopje "Help".
  3. Ga helemaal een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (directe link "datet.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst ontvang je de bevestigingsmail om je account definitief te verwijderen. Na het drukken op de bevestigingslink wordt jouw lidmaatschap voor goed verwijderd.

Let op: Je datet eventuele credits en chat berichten raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!