logo Flirtenscoor.nl

Flirtenscoor.nl

Niet tevreden over Flirtenscoor.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk geproduceerd door de site zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtenscoor is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. flirtenscoor berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtenscoor.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtenscoor zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtenscoor review

Flirtenscoor is een fake dating site met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Daarnaast worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je rap na je inschrijving overladen met vele chatberichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke dames. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een berichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel inkopen waardoor je minstens voor 10 euro een bundel moet aanschaffen. Deze prijzen lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe meer je neemt des te minder je per bericht betaald. Desondanks is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op flirtenscoor.nl?

Dus ben je een van de leden van flirtenscoor, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder fictieve gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor flirtenscoor.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je aan het lijntje te houden. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze sexdating websites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

flirtenscoor account verwijderen

Je flirtenscoor account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "flirtenscoor.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" button om jouw profiel compleet te laten verwijderen.

Let op: Je flirtenscoor eventuele contact punten raak je wel na het verwijderen van je account!