logo Datingnu.nl

Datingnu.nl

Niet tevreden over Datingnu.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk aangemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Datingnu is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. datingnu berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datingnu.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datingnu zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datingnu review

Datingnu is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Tevens worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatters die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je rap na je registratie overspoeld met veel chatberichten van deze gemodereerde leden, waarbij het meestal gaat om mooie dames. Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een van deze berichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waarmee je minstens €10,- een bundel moet nemen. Deze creditbundels lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je koopt hoe minder je per berichtje betaald. Daarna is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al doen ze bijna altijd overkomen dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op datingnu.nl?

Dus ben je een van de leden van datingnu, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en om het beter te proberen bij de betere opties voor casual dating zonder fake gebruikers. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor datingnu.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dating met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om geld af te troggelen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

datingnu account verwijderen


Je datingnu account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de knop "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "datingnu.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt meteen verwijderd.

Let op: Je datingnu eventuele tegoed vervallen direct na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Sieger (40 jaar) 09 mei 2019
Ik raad Datingnu.nl niet aan Als je denkt aan dating nu dan verwacht je dat ook op het

Als je denkt aan dating nu dan verwacht je dat ook op het moment dat je een uitnodigend bericht ontvangt. Gaat je nooit lukken daar, daar zijn ze overduidelijk niet op uit.