logo Geilemaatjes.nl

Geilemaatjes.nl

14
Niet tevreden over Geilemaatjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen bijgehouden door beheerders zelf Not Safe!
  • Commissie betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Geilemaatjes is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. geilemaatjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts geilemaatjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor geilemaatjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geilemaatjes review

Geilemaatjes is een fictieve datingwebsite met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Tevens worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je direct na je registratie overladen met tientallen berichten van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy dames. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op zo'n berichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je een creditpakket kopen waarmee je minimaal tien euro een bundel moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe meer je koopt hoe minder je per credit moet betalen. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op geilemaatjes.nl?

Dus ben je lid van geilemaatjes, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating met echte gebruikers. Tevens hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor geilemaatjes.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke sexdating sites het beste past bij wat je zoekt.

geilemaatjes uitschrijven


Je geilemaatjes account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk rechts boven op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "geilemaatjes.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je geilemaatjes eventuele credits vervallen direct hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Paulus (67 jaar) 22 mei 2019
Ik raad Geilemaatjes.nl niet aan Prachtige fotos zijn hier te vinden maar bij kijken blijft

Prachtige fotos zijn hier te vinden maar bij kijken blijft het hangen, ik heb nou al tig keer voorgesteld eenkeertje ergens wat te drinken maar hier krijg ik elke keer niks van te horen, ik niet helemaal dat afspreken de bedoeling is.