logo Flirtengratis.nl

Flirtengratis.nl

Niet tevreden over Flirtengratis.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtengratis is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. flirtengratis berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtengratis.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtengratis zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtengratis review

Flirtengratis is een fictieve dating website met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Tevens worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je inschrijving overspoeld met soms honderden berichtjes van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om mooie vrouwen. Niettemin proberen ze je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van die berichten wil reageren moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket kopen waardoor je minimaal 10 euro een bundel moet kopen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je in één keer koopt hoe minder je per credit moet betalen. Echter is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op flirtengratis.nl?

Dus ben je aangemeld op flirtengratis, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating met echte profielen. Uiteraard hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor flirtengratis.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdating met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

flirtengratis uitschrijven


Je flirtengratis account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op het kopje "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "flirtengratis.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt definitief verwijderd.

Let op: Je flirtengratis eventuele tegoed ben je wel kwijt hierna!