logo Thuisdates.nl

Thuisdates.nl

13
Niet tevreden over Thuisdates.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen geproduceerd door de website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Thuisdates is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. thuisdates berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts thuisdates.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor thuisdates zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Thuisdates review

Thuisdates is een neppe datingwebsite met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Daarbij worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je inschrijving overladen met tig tallen berichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy dames. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een date te willen hebben. Wanneer je op een van die berichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel inkopen waarmee je ten minste 10 euro een creditbundel moet betalen. Deze bundels lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je betaald per bericht. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te scoren, al wekken ze meestal de indruk dat ze het wel willen.

Ingeschreven op thuisdates.nl?

Dus ben je aangemeld op thuisdates, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor sexdating zonder fake profielen. Uiteraard hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor thuisdates.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke erotische datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

thuisdates uitschrijven

Je thuisdates account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of surf naar "thuisdates.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" button om jouw account permanent te verwijderen.

Let op: Je thuisdates eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!