logo Flirten-met-shemales.nl

Flirten-met-shemales.nl

Niet tevreden over Flirten-met-shemales.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen geplaatst door de beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits en kosten per bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirten-met-shemales is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. flirten-met-shemales berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirten-met-shemales.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirten-met-shemales zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirten-met-shemales review

Flirten-met-shemales is een fake datingwebsite met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je meteen na je registratie overladen met soms honderden berichten van deze gemodereerde leden, waarbij het meestal gaat om goed uitziende dames. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op zo'n chatberichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht geld. Daarvoor moet je een credit bundel vooruitbetalen waarmee je minstens voor tien euro een creditbundel moet kopen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe meer je aanschaft hoe minder je per berichtje betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te krijgen, al laten ze vaak overkomen dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op flirten-met-shemales.nl?

Dus ben je een van de profielen op flirten-met-shemales, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere opties voor erotische dating zonder fake profielen. Tevens hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor flirten-met-shemales.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je geld af te troggelen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze datingwebsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

flirten-met-shemales uitschrijven

Je flirten-met-shemales account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk daarna op het tandwiel-icoon (directe link "flirten-met-shemales.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina druk je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw profiel definitief te verwijderen.

Let op: Je flirten-met-shemales eventuele tegoed raak je wel na het verwijderen van je account!