logo Discreterelatie.nl

Discreterelatie.nl

Niet tevreden over Discreterelatie.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Discreterelatie is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. discreterelatie berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts discreterelatie.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor discreterelatie zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Discreterelatie review

Discreterelatie is een neppe dating site met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarbij worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je meteen na je aanmelding overrompelt met tientallen reacties van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om meiden. Niettemin proberen ze je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een berichten wil reageren moet je daarvoor per bericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel kopen waarmee je minstens €10,- een creditpakket moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe meer je neemt des te minder je hoeft te betalen. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te krijgen, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op discreterelatie.nl?

Dus ben je aangemeld op discreterelatie, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere opties voor seksdating met echte profielen. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor discreterelatie.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdating met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om een creditpakket te laten betalen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

discreterelatie profiel verwijderen

Je discreterelatie account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "discreterelatie.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw profiel geheel te laten verwijderen.

Let op: Je discreterelatie eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!