logo Flirt-me.nl

Flirt-me.nl

Niet tevreden over Flirt-me.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn bijna alleen gegenereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem en kosten bij elk privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirt-me is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. flirt-me berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirt-me.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirt-me zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirt-me review

Flirt-me is een fictieve dating site met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Daarnaast worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overrompelt met vele chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende meiden. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op een van die berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht geld. Daarvoor moet je credits inkopen waardoor je ten minste voor 10 euro een bundel moet aanschaffen. Deze creditbundels lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe hoger je neemt des te minder je per bericht moet betalen. Uiteindelijk is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al zeggen ze vaak dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op flirt-me.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van flirt-me, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating zonder gemodereerde gebruikers. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor flirt-me.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je geld af te troggelen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke sexdating sites het beste past bij wat je zoekt.

flirt-me profiel verwijderen


Je flirt-me account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op de knop "Help".
  3. wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "flirt-me.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je flirt-me eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!