logo Rijpzoektdate.nl

Rijpzoektdate.nl

Niet tevreden over Rijpzoektdate.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden voornamelijk ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem en kosten bij ieder berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Rijpzoektdate is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. rijpzoektdate berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts rijpzoektdate.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijpzoektdate zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijpzoektdate review

Rijpzoektdate is een neppe datingsite met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Daarbij worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overrompelt met vele reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het meestal gaat om sexy dames. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een berichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waardoor je op z'n minst 10 euro een creditpakket moet kopen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe meer je aanschaft hoe minder je per credit betaald. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al doen ze vaak overkomen dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op rijpzoektdate.nl?

Dus ben je een van de leden van rijpzoektdate, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betere alternatieven voor seks dating met echte gebruikers. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor rijpzoektdate.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om geld af te troggelen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke sexdating websites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

rijpzoektdate account verwijderen


Je rijpzoektdate account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op het kopje "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "rijpzoektdate.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt verwijderd.

Let op: Je rijpzoektdate eventuele credits ben je wel kwijt hierna!