logo Liveflirten.com

Liveflirten.com

Niet tevreden over Liveflirten.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal beheerd door website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Liveflirten is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. liveflirten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts liveflirten.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor liveflirten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Liveflirten review

Liveflirten is een fake datingsite met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Daarnaast worden de berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je kort na je registratie overspoeld met soms honderden berichten van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke dames. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van die berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket kopen waarmee je minstens 10 euro een creditbundel moet kopen. Deze creditpakketten lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per bericht betaald. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op liveflirten.com?

Dus ben je een van de leden van liveflirten, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder gemodereerde gebruikers. Bovendien hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor liveflirten.com. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je credits te laten betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke erotische datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

liveflirten account verwijderen

Je liveflirten account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk daarna op het icoontje van een tandwiel (of surf naar "liveflirten.com/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina klik je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de button "OK" om jouw account compleet te verwijderen.

Let op: Je liveflirten eventuele contact punten vervallen direct na het verwijderen van je profiel!