logo Geheimedateclub.com

Geheimedateclub.com

Niet tevreden over Geheimedateclub.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk bijgehouden door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geheimedateclub-com is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. geheimedateclub-com berichten worden beantwoord door betaalde chatoperator. Lees waarom onze experts geheimedateclub.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor geheimedateclub-com zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geheimedateclub-com review

geheimedateclub.com is een casual datingsite die gebruik maakt van door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Dit wordt tevens bevestigd onderaan de pagina verstopt in het midden van de slecht zichbare tekst. Zo benoemen ze: "De profielen op geheimedateclub-com zijn nep, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het beantworden van berichten moet je betalen per bericht. Daarbij worden reacties die je krijgt geautomatiseerd verstuurd door de website zelf. Wanneer je daarop in gaat wordt dit chatbericht gevoerd met een ingehuurde chatter. Deze chatoprators krijgen over het algemeen een vergoeding per bericht dat ze versturen of ontvangen. Daarnaast word je meteen na de inschrijving overladen door binnenstormende chatberichtjes van deze fictieve profielen. Daarbij gaat het vrijwel altijd om sexy vrouwen.

Daarnaast proberen dit soort bedrijven je het gevoel te geven erg veel interesse in jou te hebben, en daarbij een afspraakje in . Uiteraard is het hebben van fysieke afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden en versturen van berichten zijn ten minste 75 cent per chatbericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel een creditpakket kopen van €74,99. Anderzijds kost het je al gemakkelijk één euro per bericht. Vervolgens is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren met de profielen op geheimedateclub-com. Al doen ze vaak overkomen dat ze wel graag je te willen ontmoeten. Doch hebben deze profielen als enige doel om je zo lang als het lukt je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op geheimedateclub.com?

Ben je een van de gebruikers van geheimedateclub-com, dan is ons advies om je daar ook direct weer uit te schrijven. Tenslotte zijn er wel betrouwbaardere opties waar je wel echte erotische dates kunt vinden. Tevens hebben experts alvast een lijst gemaakt en uit duizenden erotisch dating platforms de beste alternatieven voor geheimedateclub.com gevonden. Volgens onze experts maken deze datingsites nooit gebruik van fake profielen of chat operators. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte dames.