logo Letsdate.nl

Letsdate.nl

Niet tevreden over Letsdate.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden voornamelijk bijgehouden door deze site zelf Not Safe!
  • Wel credits en kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Letsdate is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. letsdate berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts letsdate.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor letsdate zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Letsdate review

Letsdate is een fake datingwebsite met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je kort na je registratie overrompelt met tig tallen berichtjes van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke meiden. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een van deze berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je minstens voor 10 euro een creditpakket moet betalen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je hoeft te betalen. Daarna is het niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al doen ze vaak overkomen dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op letsdate.nl?

Dus ben je een van de profielen op letsdate, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder fake leden. Daarnaast hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor letsdate.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze sexdating websites het meest overeen komt met wat je zoekt.

letsdate account verwijderen


Je letsdate account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op het kopje "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "letsdate.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt direct verwijderd.

Let op: Je letsdate eventuele contact punten vervallen direct na het deactiveren van je account!