logo Dikkevrouwencontact.nl

Dikkevrouwencontact.nl

Niet tevreden over Dikkevrouwencontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal gemaakt door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem dus kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Dikkevrouwencontact is een seks datingsite met neppe profielen. Tevens worden de berichtjes beantwoord door betaalde chatoperators. Ontdek wat de experts van dikkevrouwencontact.nl vinden en waarom deze erotische datingwebsite wordt afgeraden door SafeDate. Bekijk wat betrouwbare casual datingsite zijn met echte profielen en zonder ingehuurde berichten centrales

dikkevrouwencontact review

dikkevrouwencontact is een dating site met nep profielen die zij zelf hebben aangebracht. De berichtjes worden in vrijwel alle gevallen beantwoord en verstuurd door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters weten precies hoe ze jou kunnen overhalen om te reageren, want zodra je op een van die berichtjes wilt reageren moet je daarvoor €1,90 betalen per bericht. Daarnaast moet je ook direct een dure bundel vooruitbetalen van op z'n minst meer dan 17 euro, oplopend tot meer dan 200 euro per aankoop. Hoe prijziger het aankoop bedrag des te lager de prijs per verstuurd credtis. Desondanks zijn de kosten met de meest dure creditpakket nog gewoon meer dan 1 euro per verstuurd bericht. Bij een aankoop betaal je zomaar al een euro vijfenzeventig per bericht. Jammer genoeg is het bij alle profielen onmogelijk om fysieke afspraakjes te hebben al wekken ze vaak de indruk dat dit wel mogelijk is.

Ingeschreven op Dikkevrouwencontact.nl?

Toevallig een van de leden van dikkevrouwencontact? Wij raden je aan om je daar gewoon account op te zeggen en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor dikkevrouwencontact.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke datingsites het beste past bij wat je zoekt.

dikkevrouwencontact profiel verwijderen

Vaak maken sites als deze het de leden zo gecompliceerd als mogelijk om je hier uit te schrijven. Desondanks wisten de datingexperts de juiste stappen te vinden om je profiel te verwijderen. Je dikkevrouwencontact profiel verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Als tweede ga je direct naar: "http://dikkevrouwencontact.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt geregistreerd.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je profiel definitief te verwijderen

Let op: Je dikkevrouwencontact eventuele resterende credits en chat gesprekken raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Sepp (29 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Dikkevrouwencontact.nl niet aan Kan toch niet waar zijn dat je er zoveel geld insteekt en

Kan toch niet waar zijn dat je er zoveel geld insteekt en erachter moet komen dat je in de maling word genomen door een vent die wilt dat je credit koopt?!!

auteur van de beoordeling
Scheveningen (29 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Dikkevrouwencontact.nl niet aan De profielen waren prachtig, te mooi als je het mij mag

De profielen waren prachtig, te mooi als je het mij mag vragen maar toch veel contact gezocht met als intentie lekker willen afspreken nou dat is ronduit onmogelijk. NIEMAND SPREEKT AF HET IS OM GEK VAN TE WORDEN.

auteur van de beoordeling
Feeder (48 jaar) 02 mei 2019
Ik raad Dikkevrouwencontact.nl niet aan Ik ben met hoge verwachtingen het avontuur

Ik ben met hoge verwachtingen het avontuur ingestapt. Het was in het begin zeker leuk maar op een gegeven moment wordt het toch wel allemaal erg duur. Je kan tot je een ons weegt zoeken naar contact met dikke vrouwen maar denk maar niet dat een date mogelijk is. Dat laten ze je wel geloven, ze proberen je in te palmen.

auteur van de beoordeling
Pietje (40 jaar) 23 Apr 2019
Ik raad Dikkevrouwencontact.nl niet aan Je komt in contact met dikke vrouwen, alleen of het

Je komt in contact met dikke vrouwen, alleen of het allemaal echt is dat betwijfel ikTering smoesjes van de wijven