logo Geheimedateclub.nl

Geheimedateclub.nl

Niet tevreden over Geheimedateclub.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal geplaatst door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geheimedateclub is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. geheimedateclub berichten worden beantwoord door betaalde chatter. Lees waarom onze experts geheimedateclub.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor geheimedateclub zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geheimedateclub review

geheimedateclub.nl is een sex date platform wat uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf aangebrachte nep profielen. Dit schrijven ze beneden aan hun website verstopt in de moeilijk zichtbare tekst. Zo wordt er vermeldt: "De profielen op geheimedateclub zijn fake, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het beantworden van berichten moet je een vergoeding betalen per bericht. Daarnaast worden de berichten die je ontvangt systematisch verstuurd door hun zelf. Wanneer je vervolgens hierop reageerd wordt het chatbericht beantwoord door een ingehuurde chatoperator. Deze personen krijgen over het algemeen een vaste commissie per berichtje dat ze ontvangen of versturen. Daarbij word je binnen de kortste keren na de eerste keer inloggen overrompelt door de tientallen chat verzoeken van zelf gemaakte leden. Tevens gaat het in bijna alle gevallen om aanlokkelijke vrouwen.

Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in jou te hebben, met daarbij een ontmoeting in het korte vooruitzicht. Natuurlijk is het hebben van offline ontmoetingen niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen van berichtjes zijn minimaal 75 cent per chatbericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel gelijk een creditpakket vooruitbetalen van minstens €74,99. Anders betaal je al snel €1,- per berichtje. Echter is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte dates te scoren met de gebruikers van geheimedateclub. Al doen ze bijna altijd overkomen dat ze juist graag je beter te willen leren kennen. Doch hebben deze profielen als enige doel om je zo lang als het kan je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op geheimedateclub.nl?

Ben jij een van de profielen op geheimedateclub, dan adviseren wij je om je daar ook meteen weer uit te schrijven. Bovendien zijn er wel betere alternatieven waar je wel echte seksdates kunt scoren. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt en uit duizenden sexdating sites de beste alternatieven voor geheimedateclub.nl gevonden. Vanzelfsprekend maken deze datingsites nooit gebruik van fictieve profielen of chat operators. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte gebruikers.