logo Discreetflirten.nl

Discreetflirten.nl

Niet tevreden over Discreetflirten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk gemodereerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Discreetflirten is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. discreetflirten berichten worden beantwoord door betaalde chat operator. Lees waarom onze experts discreetflirten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor discreetflirten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Discreetflirten review

discreetflirten.nl is een seks dating site dat gebruik maakt van door hun zelf aangemaakte fictieve leden. Dit tonen ze beneden aan de pagina verstopt in het midden van de kleine letters. Zo benoemen ze: "De profielen op discreetflirten zijn nep, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het versturen van chatberichten moet je geld betalen per bericht. Daarnaast worden de berichten die je ontvangt automatisch verstuurd door chat operators. Wanneer je vervolgens hierop in gaat wordt dit bericht gevoerd met een betaalde chat operator. Deze chatoprators krijgen over het algemeen een vast bedrag per bericht dat ze ontvangen of versturen. Tevens word je binnen de kortste keren na het aanmelden overladen door tientallen chat verzoeken van deze zelf gemaakte leden. Hierbij gaat het bijna altijd om sexy dames.

Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de voorbeelding te geven veel belangstelling in je te hebben, al dan niet met een afspraakje in het vooruitzicht. Dit terwijl het hebben van "real life" dates niet mogelijk is! De kosten voor het versturen en beantwoorden van chat berichten zijn ten minste 0,75 euro per chat bericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel eerst een creditpakket vooruitbetalen van €74,99. Anderzijds kost het je al snel €1,- euro per bericht. Echter is het in alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te scoren met de profielen van discreetflirten. Al zeggen ze vaak dat ze wel je beter te willen leren kennen. Kort samengevat hebben deze chat oprators als enige doel om je zo lang als het lukt je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op discreetflirten.nl?

Heb je je al ingeschreven op discreetflirten, dan is ons advies om je daar ook snel weer uit te schrijven. Tenslotte zijn er wel betrouwbaardere websites waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt scoren. Bovendien hebben experts alvast een selectie gemaakt en uit duizenden erotische dating sites de beste alternatieven voor discreetflirten.nl gevonden. Uiteraard maken deze datingsites geen gebruik van nep profielen of chatoperators. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dating met echte profielen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Neil5 (35 jaar) 14 mei 2019
Ik raad Discreetflirten.nl niet aan Je komt gewoon voor een goed gesprek maar in de loop van

Je komt gewoon voor een goed gesprek maar in de loop van de tijd kom je erachter dat je gewoon met een vent zit te chatten dag ik stop ermee