logo Dategroningen.nl

Dategroningen.nl

Niet tevreden over Dategroningen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen ontwikkeld door deze site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Dategroningen is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. dategroningen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts dategroningen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor dategroningen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Dategroningen review

Dategroningen is een neppe datingsite met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je rap na je aanmelding overrompelt met tig tallen chatberichten van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie vrouwen. Bovendien proberen ze je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een date te willen hebben. Wanneer je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een creditpakket aanschaffen waarmee je op z'n minst €10,- credits moet nemen. Deze creditbundels lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe meer je in één keer koopt des te minder je per bericht betaald. Daarna is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al zeggen ze vaak genoeg dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op dategroningen.nl?

Dus ben je een gebruiker van dategroningen, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betere aanbieders voor sexdating zonder fake leden. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor dategroningen.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze datingsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

dategroningen profiel verwijderen


Je dategroningen account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechts boven op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "dategroningen.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je dategroningen eventuele credits ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jagger (65 jaar) 09 mei 2019
Ik raad Dategroningen.nl niet aan Is totaal niet betrouwbaar en ook sturen de vrouwen alleen

Is totaal niet betrouwbaar en ook sturen de vrouwen alleen maar geile berichtjes en als je spreekt over samen een date regelen dan lijken ze wel een allergie te hebben. Ineens zie je de boel kantelen.