logo Adultdate.eu

Adultdate.eu

Niet tevreden over Adultdate.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal gegenereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Adultdate is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. adultdate berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts adultdate.eu afraden en zie wat de betere alternatieven voor adultdate zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Adultdate review

Adultdate is een fake dating website met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Daarnaast worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je aanmelding overspoeld met tig tallen berichten van deze neppe leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende vrouwen. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van deze berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je ten minste €10,- een creditpakket moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je per bericht betaald. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te scoren, al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op adultdate.eu?

Dus ben je een van de leden van adultdate, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betere alternatieven voor casual dating zonder gemodereerde profielen. Daarnaast hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor adultdate.eu. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je geld af te troggelen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

adultdate account verwijderen

Je adultdate account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het tandwiel (of ga direct naar "adultdate.eu/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina druk je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw account meteen te verwijderen.

Let op: Je adultdate eventuele credits ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Pietje (68 jaar) 01 Jul 2018
Ik raad Adultdate.eu niet aan Ga alsjeblieft weg met die neppe sites, haal ze van het

Ga alsjeblieft weg met die neppe sites, haal ze van het internet af!

auteur van de beoordeling
Denzell (35 jaar) 27 Jun 2018
Ik raad Adultdate.eu niet aan Mijn bro vertelde mij dat ik hier moest zoeken of die site

Mijn bro vertelde mij dat ik hier moest zoeken of die site waar ik een vrouw zoekt echt is en safe. Maar die site adultdate is niet echt, ik schreef mij alleen in en werd gek van de berichten. Direct uitgeschreven zoals jullie dat zeggen.