logo Telefoonmatch.nl

Telefoonmatch.nl

9
Niet tevreden over Telefoonmatch.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden bijna alleen geproduceerd door de website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Telefoonmatch is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. telefoonmatch berichten worden beantwoord door ingehuurde chatoperator. Lees waarom onze experts telefoonmatch.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor telefoonmatch zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Telefoonmatch review

telefoonmatch.nl is een seks datingsite die gebruik maakt van door hun zelf gemodereerde nep gebruikers. Dit wordt vermeldt beneden aan de website verborgen in het midden van de onduidelijke tekst. Zo wordt er vermeldt: "De profielen op telefoonmatch zijn fake, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het versturen van chat berichten moet je een vast bedrag betalen per chatbericht. Daarbij worden chats die je krijgt geautomatiseerd verstuurd door hun zelf. Zodra je op zo een berichtje in gaat wordt dit chatbericht beantwoord door een betaalde berichten centrale. Deze chatters krijgen gewoonlijk een vaste vergoeding per bericht dat ze versturen of ontvangen. Tevens word je direct na de eerste keer inloggen overspoeld door vele reacties van zelf gemaakte gebruikers. Daarbij gaat het in de meeste gevallen om aantrekkelijke dames.

Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in jou te hebben, al dan niet met een date in de planning. Dit terwijl het hebben van "real life" ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden en versturen van chat berichten zijn op zijn goedkoopst 75 eurocent per berichtje. Om te kunnen reageren moet je dan wel eerst credits kopen van minimaal €74,99. Anders betaal je al snel meer dan €1,- euro per bericht. Vervolgens is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen met de profielen van telefoonmatch. Al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze wel graag willen daten. Kort samengevat hebben zij als doel om jou zo lang als mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op telefoonmatch.nl?

Ben jij een van de profielen op telefoonmatch, dan raden wij je aan om je daar ook meteen weer uit te schrijven. Bovendien zijn er wel goedkopere opties waar je wel echte seksdates kunt regelen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt en uit duizenden sexdating sites de beste alternatieven voor telefoonmatch.nl gevonden. Uiteraard maken deze aanbieders nooit gebruik van neppe profielen of chatoperators. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte profielen.