logo Adultmatches.nl

Adultmatches.nl

Niet tevreden over Adultmatches.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk geproduceerd door deze website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Adultmatches is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. adultmatches berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts adultmatches.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor adultmatches zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Adultmatches review

Adultmatches is een fake dating site met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je rap na je registratie overspoeld met veel chatberichten van deze fake gebruikers, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket kopen waardoor je minimaal 10 euro credits moet kopen. Deze bedragen lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe meer je aanschaft des te minder je hoeft te betalen. Echter is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al beweren ze vaak dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op adultmatches.nl?

Dus ben je aangemeld op adultmatches, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter te proberen bij de betere aanbieders voor sexdating met echte profielen. Bovendien hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor adultmatches.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

adultmatches uitschrijven

Je adultmatches account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "adultmatches.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw profiel geheel te laten verwijderen.

Let op: Je adultmatches eventuele contact punten raak je wel direct kwijt na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
4 / 10
Functionaliteiten
4 / 10
Klantenservice
4 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
André (53 jaar) 22 Dec 2018
Ik raad Adultmatches.nl niet aan Yep openogen ingetuind daar vrouwelijke kennis er wel ( )

Yep openogen ingetuind daar vrouwelijke kennis er wel ( ) goede ervaringen had na aanmaak van profiel, dus poging gewaagd, en ja hoor je ziet het aan de antwoorden en verloop van aanbod en opmaak van de site.... ruk en euro's gedoneerd aan een slimmer org Blij erachter te komen dat er mensen zijn als deze site, die de boel wereldkundig maken en op onderzoek gaan Top

auteur van de beoordeling
Ton (50 jaar) 19 mei 2018
Ik raad Adultmatches.nl aan Fake

Fake. Raar want als betalend lid heb ik al diverse malen een fijne date gehad