logo Flirtparty.nl

Flirtparty.nl

Niet tevreden over Flirtparty.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal geplaatst door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtparty is een datingsite met fake profielen. De berichtjes worden beantwoord door eigen chatters. Zie wat experts over flirtparty.nl zeggen en waarom deze datingsite afgeraden wordt door experts. Ontdek wat de meest betrouwbare casual dating site zijn met eerlijke profielen en zonder ingehuurde berichten centrales

flirtparty review

flirtparty is een erotische dating site met voornamelijk fake profielen die deze site zelf hebben ontwikkeld. De berichten die je ontvangt worden in bijna alle gevallen geschreven door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatters weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op zo een bericht wilt ingaan moet je daarvoor een bedrag betalen per berichtje. Daarnaast moet je vaak direct een hele bundel inkopen van minimaal € 17,50-, oplopend tot aan de 219,50 euro per creditbundel. Hoe groter het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per bericht. Anderzijds zijn de kosten met de hoogste creditbundel als nog gewoon ruim één euro per verstuurd bericht. Bij de goedkoopste creditbundel betaal je maar liefst € 1,75 per berichtje. Jammer genoeg is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen al beweren ze vaak dat het juist wel kan.

Ingeschreven op Flirtparty.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van flirtparty, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betere aanbieders voor erotische dating zonder fictieve profielen. Uiteraard hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor flirtparty.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

flirtparty account verwijderen

Meestal maken dit soort erotische datingwebsites het hun gebruikers zo onbegrijpelijk mogelijk om je profiel te verwijderen. Bovendien kun je er niks over terug vinden bij de veel gestelde vragen. Om je flirtparty account op te zeggen moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website flirtparty.nl.
  2. Vervolgens druk op het kleine driehoekje wat omlaag wijst, aan de zijkant van je profielfoto acountnaam in de rechter bovenhoek van de pagina. Er is nu een nieuwe menu zichtbaar{ waaronder , klik in dit menu op “Instellingen”.
  3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik onderin op de button “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Geef een reden voor afmelding.
  5. Druk op de button “account verwijderen” om je registratie definitief te verwijderen

Let op: Je flirtparty eventuele tegoed en berichten verlies je wel direct na deze aktie!