BuurvrouwennlReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
buurvrouwen.nl review
one stars rating mobile
174 x beoordeeld
 • Profielen zijn ontwikkeld door de beheerders zelf

  niet safe!
 • Een hoge vergoeding betalen bij elk verzonden bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door chatoperators

  niet safe!

buurvrouwen-nl review

buurvrouwen-nl is een dating site met daarop fictieve profielen die door hunzelf worden aangebracht. De chatberichten die je binnen krijgt worden voornamelijk zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor betaald krijgen. Deze berichten centrales worden getraind om een gesprek tot stand te kunnen houden, want zodra je op een van deze berichtjes wilt antwoorden moet je hiervoor meer dan één euro betalen per verstuurd bericht. Hiervoor moet je dan ook direct credits inkopen van minimaal 17,50 euro, oplopend tot en met de bijna 220 euro . Hoe het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per verstuurd credtis. Niettemin zijn de kosten met de duurste creditbundel nog gewoon meer dan 1 euro per bericht dat je verstuurd. Bij een creditbundel kost het je zomaar €1,75 per bericht. Desondanks is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen via deze website al beweren ze vaak genoeg dat dat gewoon kan.

Ingeschreven op Buurvrouwen.nl?

Toevallig een van de leden van buurvrouwen-nl? Wij adviseren je om je hier gewoon uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating zonder nep gebruikers. Uiteraard hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor buurvrouwen.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

buurvrouwen-nl profiel verwijderen

Vaak maken sites als deze het gebruikers zowat onmogelijk om je profiel te verwijderen. Uiteraard wisten onze datingexperts de snelste weg te vinden om je hier uit te schrijven. Je buurvrouwen-nl profiel verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
 2. Daarna surf je naar: "http://buurvrouwen.nl/user/area/deactivate".
 3. Vul je e-mailadres in waarmee je bent geregistreerd.
 4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap stop te zetten

Let op: Je buurvrouwen-nl eventuele credittegoed en chat gesprekken raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!

Buurvrouwen-nl alternatieven zonder nep profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Buurvrouwen.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Basje
1 review
two star rating Dinsdag 24 Juli 2018

Ik heb mij laats ingeschreven op deze site en tot nu toe bevalt het mij wel. Lees hier veel negatieve berichten, ik weet niet wat ik ervan moet denken. Heb contact met een hele leuke vrouw maar om nu al te vragen naar een afspraak is een beetje raar. Ik doe wel voorzichtig maar ga het toch proberen. Misschien zijn het niet allemaal fake profielen en zitten er ook echte tussen. Ik ben immers ook niet nep

Slechte ervaring Man
peenbuiker
1 review
one star rating Dinsdag 23 April 2019

Deze buurvrouwen zijn heel uitnodigend maar er komt er alleen niets van. Ze zijn heel uitnodigend maar als het er op aankomt dan haken ze stuk voor stuk af. Dan willen ze mij nog meer leren kennen of ze hebben nooit tijd en zitten vol met afspraken. Als ik dan vraag waarom ik een oproep krijg dan lullen ze er omheen. Beetje verdacht op een gegeven moment.

Slechte ervaring Man
HansieHansie
1 review
one star rating Donderdag 2 Mei 2019

Het zijn niet mijn buurvrouwen in ieder geval, al zeggen ze van wel. Nou dat kan toch helemaal niet waar zijn. Rot ff snel op!

Slechte ervaring Man
Dirkjan2
1 review
one star rating Woensdag 15 Mei 2019

Dit zijn ervaren chat operators heb hiervan gehoord op RTL5, pas op en steek er geen enkele cent in je krijgt er niets voor terug.

Slechte ervaring Man
Cas
1 review
one star rating Dinsdag 28 Mei 2019

Ze zeggen dat ze bij je uit de buurt komen maar ze kunnen je niet tewoord staan als je iets uit je stad wilt aankaarten, kap toch eens met dat liegen.