logo Wetteens.nl

Wetteens.nl

9
Niet tevreden over Wetteens.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden voornamelijk ontwikkeld door de beheerders zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen en kosten per (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Wetteens is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. wetteens berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts wetteens.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor wetteens zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Wetteens review

Wetteens is een fake datingsite met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Daarnaast worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je inschrijving overladen met soms honderden reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende vrouwen. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van die chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Daarvoor moet je credits kopen waardoor je op z'n minst voor 10 euro een creditpakket moet betalen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe hoger je neemt hoe minder je betaald per bericht. Desondanks is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op wetteens.nl?

Dus ben je een van de profielen op wetteens, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor casual dating zonder fake profielen. Daarnaast hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor wetteens.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke sexdating sites het beste aansluit bij wat je zoekt.

wetteens account verwijderen


Je wetteens account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechts boven op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "wetteens.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt meteen verwijderd.

Let op: Je wetteens eventuele contact punten komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!