BuurvrouwenReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
buurvrouwen.nl review
one stars rating mobile
411 x beoordeeld
 • Profielen zijn ontwikkeld door de beheerders zelf

  niet safe!
 • Een hoge vergoeding betalen bij elk verzonden bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door chatoperators

  niet safe!

buurvrouwen-nl review

buurvrouwen-nl is een dating site met daarop fictieve profielen die door hunzelf worden aangebracht. De chatberichten die je binnen krijgt worden voornamelijk zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor betaald krijgen. Deze berichten centrales worden getraind om een gesprek tot stand te kunnen houden, want zodra je op een van deze berichtjes wilt antwoorden moet je hiervoor meer dan één euro betalen per verstuurd bericht. Hiervoor moet je dan ook direct credits inkopen van minimaal 17,50 euro, oplopend tot en met de bijna 220 euro . Hoe het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per verstuurd credtis. Niettemin zijn de kosten met de duurste creditbundel nog gewoon meer dan 1 euro per bericht dat je verstuurd. Bij een creditbundel kost het je zomaar €1,75 per bericht. Desondanks is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen via deze website al beweren ze vaak genoeg dat dat gewoon kan.

Ingeschreven op Buurvrouwen.nl?

Toevallig een van de leden van buurvrouwen-nl? Wij adviseren je om je hier gewoon uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating zonder nep gebruikers. Uiteraard hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor buurvrouwen.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

buurvrouwen-nl profiel verwijderen

Vaak maken sites als deze het gebruikers zowat onmogelijk om je profiel te verwijderen. Uiteraard wisten onze datingexperts de snelste weg te vinden om je hier uit te schrijven. Je buurvrouwen-nl profiel verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
 2. Daarna surf je naar: "http://buurvrouwen.nl/user/area/deactivate".
 3. Vul je e-mailadres in waarmee je bent geregistreerd.
 4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap stop te zetten

Let op: Je buurvrouwen-nl eventuele credittegoed en chat gesprekken raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!

Buurvrouwen-nl alternatieven zonder nep profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Buurvrouwen.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
boos
1 review
one star rating Woensdag 20 juni 2018

Ik ben echt boos, hoe kunnen ze nou een buurvrouw aanbieden terwijl ik in een dorp woon. De vrouwen die mij aanspreken komen helemaal niet altijd uit de buurt dus laat staan dat het buurvrouwen zijn. Ik woon zelf in een klein dorpje en dan heerst er ons kent ons klimaat, dus het zijn gewoon leugens allemaal en zeker geen buurvrouwen.

Slechte ervaring Man
teleurstelling
1 review
one star rating Dinsdag 26 juni 2018

Zoveel buurvrouwen die op een sekssite zitten om een neukafspraakje te regelen. Dat geloof je zelf toch niet, complete onzin is dit. Elke dag krijg ik ruime tientallen aan oproepjes en dat moeten dan allemaal buurvrouwen zijn. Het is te mooi om waar te zijn, deze site is niet safe en is gewoon fake!

Slechte ervaring Man
Geert
1 review
one star rating Woensdag 27 juni 2018

Dat was natuurlijk direct al vreemd want iedere vrouw kwam ineens bij mij uit de buurt en was mijn buurvrouw. Ze kwamen zelfs bij dezelfde supermarkt vertelde ze maar ik had ze daar nog nooit gezien. Het kan niet zo zijn dat er per dag tientallen buurvrouwen bij mij uit de buurt een seksdate zoeken. Bij nader onderzoek kwam ik hier uit, nou ja naar mijn geld kan ik fluiten.

Slechte ervaring Man
Wessel
1 review
one star rating Zaterdag 30 juni 2018

God zij dank heb ik niet veel uitgegeven maar elke euro is er een teveel. Ik word overspoeld met buurvrouwen en meer dan je zou denken. Tientallen per dag en dat is natuurlijk wel verdacht. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik op onderzoek uit bent gegaan en nu mijn review plaats.

Slechte ervaring Man
Arnold
1 review
one star rating Donderdag 9 Mei 2019

Een ding viel mij direct op en daardoor sloeg de twijfel in als een bom. Ik wist niet dat ik zoveel alleenstaande buurvrouwen had die seks zochten. Zoals ik zei, het is mij een beetje te vreemd. Verder ben ik dingen gaan vragen over de buurt waarin ik woon en geen vrouw kon mij doen laten geloven dat ze daadwerkelijk in de buurt woonden. Dus mijn antwoord is dat het nep is en het zijn zeker geen buurvrouwen van mij. Al met al kan dit alleen maar fake zijn en ook hier zitten naar alle waarschijnlijkheid mensen achter om geld te verdienen.