logo Gezelligemensen.nl

Gezelligemensen.nl

Niet tevreden over Gezelligemensen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden voornamelijk gegenereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gezelligemensen is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. gezelligemensen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gezelligemensen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor gezelligemensen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gezelligemensen review

Gezelligemensen is een neppe dating site met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je registratie overladen met veel berichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie meiden. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen plannen. Zodra je op een van die berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je credits kopen waarmee je minstens voor tien euro een creditbundel moet aanschaffen. De kosten lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per credit moet betalen. Desondanks is het nooit mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al doen ze veelal overkomen dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op gezelligemensen.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van gezelligemensen, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating zonder fictieve gebruikers. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor gezelligemensen.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze sexdating sites het meest overeen komt met wat je zoekt.

gezelligemensen uitschrijven


Je gezelligemensen account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "gezelligemensen.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt meteen verwijderd.

Let op: Je gezelligemensen eventuele contact punten raak je wel direct kwijt hierna!