logo Datesex.eu

Datesex.eu

14
Niet tevreden over Datesex.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen geproduceerd door deze site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem dus kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Datesex is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. datesex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datesex.eu afraden en zie wat de betere alternatieven voor datesex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datesex review

Datesex is een neppe datingsite met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je registratie overladen met soms honderden berichtjes van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om goed uitziende meiden. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een date te willen hebben. Zodra je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je een credit bundel inkopen waarmee je ten minste voor 10 euro een bundel moet betalen. Deze prijzen lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe hoger je aanschaft hoe minder je per credit betaald. Desondanks is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al doen ze meestal overkomen dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op datesex.eu?

Dus ben je een gebruiker van datesex, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder fictieve profielen. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor datesex.eu. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dating met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je credits te laten kopen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke casual dating websites het beste alternatief is voor jou.

datesex account verwijderen


Je datesex account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "datesex.eu/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je datesex eventuele credits ben je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
HanV (42 jaar) 05 Jul 2018
Ik raad Datesex.eu niet aan Kan je wel een date zoeken maar sex is helemaal niet

Kan je wel een date zoeken maar sex is helemaal niet mogelijk via dit soort sites. Dit verzin ik niet, alle foto's komen voor op sites in Rusland en Oost Europa. Ik twijfel ook wel of de datingsites die safedate aanbied wel echt zijn of dat er ook weer een addertje onder het gras zit. Ik heb nog nooit sex kunnen vinden online