Screenshot van Nlsingles.nl

Nlsingles.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Accounts zijn vrijwel allemaal geplaatst door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door operators en bots Not Safe!

Nlsingles is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. nlsingles berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts nlsingles.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor nlsingles zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Nlsingles review

Nlsingles is een fictieve dating site met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je registratie overladen met vele berichten van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om dames. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een van die berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een credit bundel kopen waardoor je op z'n minst €10,- een bundel moet inkopen. De kosten lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je betaald des te minder je per berichtje betaald. Daarna is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte dates te hebben, al beweren ze vaak dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op nlsingles.nl?

Dus ben je aangemeld op nlsingles, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating zonder nep profielen. Daarnaast hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor nlsingles.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dating met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating sites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

nlsingles uitschrijven


Je nlsingles account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsbovenin op het kopje "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "nlsingles.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt meteen verwijderd.

Let op: Je nlsingles eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!