logo Geildaten.net

Geildaten.net

Niet tevreden over Geildaten.net? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Geildaten is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. geildaten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts geildaten.net afraden en zie wat de betere alternatieven voor geildaten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geildaten review

Geildaten is een fake datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarbij worden de conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je aanmelding overladen met overdreven veel berichtjes van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke vrouwen. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen hebben. Zodra je op zo'n chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht betalen. Daarvoor moet je een bundel inkopen waarmee je op z'n minst tien euro credits moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe meer je neemt hoe minder je per credit betaald. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al beweren ze meestal dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op geildaten.net?

Dus ben je een gebruiker van geildaten, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seks dating zonder fake leden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor geildaten.net. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dating met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

geildaten profiel verwijderen


Je geildaten account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "geildaten.net/delete_account").

  4. Klik daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt definitief verwijderd.

Let op: Je geildaten eventuele credits raak je wel na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Cees (58 jaar) 05 Jul 2018
Ik raad Geildaten.net niet aan Pleur op, ze maken je geil terwijl er helemaal niet valt

Pleur op, ze maken je geil terwijl er helemaal niet valt te daten. Faker dan dit bestaat er niet!

auteur van de beoordeling
Guus (53 jaar) 30 Jun 2018
Ik raad Geildaten.net niet aan Ja, wie wilt nou niet geil

Ja, wie wilt nou niet geil daten. Maar dat is wat je wordt voorgeschoteld maar wat krijg je er nou voor terug. Gewoon helemaal niks joh! Ik schreef mij toen in en binnen een half uur had ik al zoveel zogenaamde oproepjes van vrouwen die opzoek waren naar een geile date. Maar weet je wat ik raar vond en mij al redelijk snel opviel. Het ontwijken van bepaalde vragen en dan doel ik dus op een afspraak. Helaas was het allemaal fictief :(