logo Matchanoniem.nl

Matchanoniem.nl

Niet tevreden over Matchanoniem.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn bijna alleen bijgehouden door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Matchanoniem is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. matchanoniem berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts matchanoniem.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor matchanoniem zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Matchanoniem review

Matchanoniem is een neppe dating website met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatters die vaak betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je inschrijving overspoeld met overdreven veel chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende dames. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een date te willen regelen. Zodra je op een van deze berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht betalen. Daarvoor moet je credits aanschaffen waarmee je minimaal 10 euro credits moet betalen. Deze bedragen lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je per credit betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te hebben, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op matchanoniem.nl?

Dus ben je een van de profielen op matchanoniem, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor erotische dating zonder nep gebruikers. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor matchanoniem.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dating met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je credits te laten betalen. Hierdoor kun je erachter komen welke datingsites het beste alternatief is voor jou.

matchanoniem uitschrijven

Je matchanoniem account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "matchanoniem.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw account direct te laten verwijderen.

Let op: Je matchanoniem eventuele tegoed verlies je wel direct na deze aktie!