logo Match50plus.nl

Match50plus.nl

Niet tevreden over Match50plus.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden voornamelijk beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Match50plus is een fake casual dating site dat gebruik maakt van zelf ontwikkelde neppe profielen. De berichten worden beantwoord door eigen chatters. Lees wat onze experts over match50plus.nl zeggen en waarom deze erotische datingsite wordt afgeraden door experts. Ondervind wat de beste alternatieven zijn voor match50plus, met echte profielen en zonder eigen chatters

Match50plus review

Match50plus is een fictieve casual datingwebsite die gebruik maken van door hunzelf ontwikkelde neppe profielen. Daarnaast worden reacties verstuurd en beantwoord door ingehuurde berichten centrales die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je aanmelding overrompelt met vele chatberichten van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe vrouwen. Niettemin proberen ze je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen hebben. Zodra je op een van die chatberichten wil reageren moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een bundel aanschaffen waarmee je op z'n minst voor tien euro een creditpakket moet aanschaffen. Deze bundels lopen op tot €250,00 per creditbundel, en hoe meer je aanschaft des te minder je per berichtje betaald. Echter is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al zeggen ze meestal dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op Match50plus.nl?

Toevallig een gebruiker van match50plus? Wij raden je aan om je daar ook per direct af te melden en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere opties voor sexdating met echte gebruikers. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor match50plus.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je tegoed te laten betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

match50plus uitschrijven

Om je registratie op match50plus te verwijderen moet je het volgende doen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op de website daar.
  2. Als tweede druk je op de button "Help".
  3. Ga een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of ga direct naar "match50plus.nl/uitschrijven").
  4. Hierna krijg je de bevestigings-email om je inschrijving geheel te verwijderen. Na het drukken op de link wordt je profiel direct verwijderd.

Let op: Je match50plus eventuele contact punten en berichten komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jip (78 jaar) 03 Jun 2019
Ik raad Match50plus.nl niet aan Ziet er allemaal heel geregeld uit maar laat je niet

Ziet er allemaal heel geregeld uit maar laat je niet misleiden. Er is geen dating mogelijk.