logo Flirtseksdate.nl

Flirtseksdate.nl

Niet tevreden over Flirtseksdate.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk geplaatst door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem en kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtseksdate is een fake casual datingsite dat gebruik maakt van door hunzelf ontwikkelde fictieve profielen. De berichten worden beantwoord door ingehuurde chat operators. Zie wat experts van flirtseksdate.nl vinden en waarom deze casual dating website wordt afgeraden door ons. Zie wat de betere alternatieven zijn voor flirtseksdate, met echte profielen en zonder eigen chatoperators

Flirtseksdate review

Flirtseksdate is een fictieve casual dating website met daarop zelf gemaakte nep profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door ingehuurde chat operators die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je meteen na je inschrijving overspoeld met soms honderden reacties van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om meiden. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen plannen. Zodra je op zo'n berichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht betalen. Daarvoor moet je een credit bundel vooruitbetalen waarmee je minstens voor tien euro een bundel moet betalen. Deze creditpakketten lopen op tot de tweehonderdvijftig euro per creditpakket, en hoe meer je betaald hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al laten ze vaak overkomen dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op Flirtseksdate.nl?

Toevallig een van de profielen op flirtseksdate? Wij raden je aan om je daar gewoon account op te zeggen en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seksdating zonder nep profielen. Uiteraard hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor flirtseksdate.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sexdating met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om berichten tegoed te laten aanschaffen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke casual dating sites het meest overeen komt met wat je zoekt.

flirtseksdate account verwijderen

Om jouw account op flirtseksdate te verwijderen kun je de volgende stappen volgen:

  1. Als eerste moet je inloggen op de site daar.
  2. Vervolgens ga je naar "Help".
  3. Ga wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of ga direct naar "flirtseksdate.nl/uitschrijven").
  4. Hierna sturen ze je de bevestigingslink om je inschrijving officieel te verwijderen. Na het klikken op de link wordt jouw inschrijving meteen verwijderd.

Let op: Je flirtseksdate eventuele contact punten en berichten verlies je wel direct na het verwijderen van je account!