logo Livehot.nl

Livehot.nl

Niet tevreden over Livehot.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn vrijwel allemaal gemodereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Livehot is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. livehot berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts livehot.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor livehot zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Livehot review

Livehot is een fictieve dating website met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je rap na je inschrijving overspoeld met tientallen berichtjes van deze gemodereerde leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe dames. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op zo'n berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Daarvoor moet je credits aanschaffen waardoor je ten minste €10,- een creditbundel moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je hoeft te betalen. Vervolgens is het niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al zeggen ze bijna altijd dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op livehot.nl?

Dus ben je lid van livehot, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betrouwbaardere opties voor erotische dating zonder fake profielen. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor livehot.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke erotische datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.