logo 18plussexpartner.nl

18plussexpartner.nl

Niet tevreden over 18plussexpartner.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk beheerd door de site zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem en kosten bij elk privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

18plussexpartner is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. 18plussexpartner berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 18plussexpartner.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 18plussexpartner zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

18plussexpartner review

18plussexpartner is een neppe dating site met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Daarnaast worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je registratie overladen met soms honderden chatberichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om goed uitziende meiden. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht betalen. Daarvoor moet je een credit bundel inkopen waarmee je minimaal €10,- een creditpakket moet kopen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je per credit betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al laten ze meestal overkomen dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op 18plussexpartner.nl?

Dus ben je aangemeld op 18plussexpartner, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor erotische dating zonder gemodereerde leden. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor 18plussexpartner.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

18plussexpartner uitschrijven

Je 18plussexpartner account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "18plussexpartner.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw profiel voor goed te verwijderen.

Let op: Je 18plussexpartner eventuele tegoed raak je wel na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Leander (19 jaar) 06 mei 2019
Ik raad 18plussexpartner.nl niet aan Zogenaamd allemaal willen neuken en als je ze confronteert

Zogenaamd allemaal willen neuken en als je ze confronteert met de pop-up die je ziet dan ontkennen ze. Staat dat afspreken niet mogelijk is. Een vrouw zei zelfs dat misschien de rest wel nep was maar zij niet. Ik kon het niet vertrouwen, dat moet je ook niet willen zeg. Pleur ff gauw op zeg.