logo Breezermeisjes.nl

Breezermeisjes.nl

Niet tevreden over Breezermeisjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden voornamelijk gemodereerd door website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Breezermeisjes is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. breezermeisjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts breezermeisjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor breezermeisjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Breezermeisjes review

Breezermeisjes is een neppe dating website met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Tevens worden de chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je meteen na je aanmelding overladen met overdreven veel berichten van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om vrouwen. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een date te willen regelen. Zodra je op een berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waarmee je op z'n minst tien euro een creditbundel moet kopen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe hoger je aanschaft des te minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al laten ze veelal overkomen dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op breezermeisjes.nl?

Dus ben je een van de profielen op breezermeisjes, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating zonder nep gebruikers. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor breezermeisjes.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sexdating met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

breezermeisjes profiel verwijderen


Je breezermeisjes account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de link "Help".
  3. wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "breezermeisjes.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt geheel verwijderd.

Let op: Je breezermeisjes eventuele contact punten vervallen direct na deze aktie!