logo Datelounge.nl

Datelounge.nl

Niet tevreden over Datelounge.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen gegenereerd door website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem dus kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datelounge is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. datelounge berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datelounge.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datelounge zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datelounge review

Datelounge is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je meteen na je registratie overladen met veel chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om dames. Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een date te willen plannen. Zodra je op een van die berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel vooruitbetalen waarmee je ten minste tien euro credits moet betalen. Deze creditpakketten lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je in één keer koopt des te minder je per bericht moet betalen. Uiteindelijk is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte dates te scoren, al laten ze vaak overkomen dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op datelounge.nl?

Dus ben je lid van datelounge, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating met echte leden. Bovendien hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor datelounge.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke casual dating websites het beste alternatief is voor jou.

datelounge account verwijderen

Je datelounge account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "datelounge.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" knop om jouw profiel voor goed te laten verwijderen.

Let op: Je datelounge eventuele credits raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!