logo Directsexafspraak.nl

Directsexafspraak.nl

Niet tevreden over Directsexafspraak.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden vrijwel allemaal gegenereerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Directsexafspraak is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. directsexafspraak berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts directsexafspraak.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor directsexafspraak zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Directsexafspraak review

Directsexafspraak is een fake dating website met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Daarnaast worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je meteen na je inschrijving overrompelt met overdreven veel berichten van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om dames. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen plannen. Zodra je op een chatberichten wil reageren moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een credit bundel inkopen waardoor je op z'n minst tien euro credits moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe meer je aanschaft hoe minder je per bericht betaald. Vervolgens is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al doen ze veelal overkomen dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op directsexafspraak.nl?

Dus ben je ingeschreven op directsexafspraak, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder gemodereerde gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor directsexafspraak.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dating met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

directsexafspraak profiel verwijderen


Je directsexafspraak account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik rechts boven op het kopje "Help".
  3. wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "directsexafspraak.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je directsexafspraak eventuele credits ben je wel kwijt hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Micah (23 jaar) 09 mei 2019
Ik raad Directsexafspraak.nl niet aan Gek gedoe, dacht het ook

Gek gedoe, dacht het ook al. Helemaal niet direct een sexafspraak mogelijk

auteur van de beoordeling
Timmie (23 jaar) 30 Jun 2018
Ik raad Directsexafspraak.nl niet aan Direct een sexafspraak is dus helemaal niet mogelijk maar

Direct een sexafspraak is dus helemaal niet mogelijk maar dit zag ik niet direct in. Terwijl de vrouwen berichten stuurde naar mij en vertelde dat ik geduld moest hebben. Maar mijn geduld raakte toch eens op.