logo Datevrouw.nl

Datevrouw.nl

Niet tevreden over Datevrouw.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen beheerd door de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits en kosten bij elk bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datevrouw is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. datevrouw berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datevrouw.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datevrouw zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datevrouw review

Datevrouw is een fictieve datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overladen met overdreven veel berichtjes van deze fictieve leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en graag een date te willen hebben. Wanneer je op een berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je minimaal voor 10 euro een bundel moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe meer je aanschaft des te minder je per bericht moet betalen. Desondanks is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al laten ze meestal overkomen dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op datevrouw.nl?

Dus ben je een gebruiker van datevrouw, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seksdating zonder gemodereerde gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor datevrouw.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

datevrouw uitschrijven


Je datevrouw account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "datevrouw.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt direct verwijderd.

Let op: Je datevrouw eventuele credits raak je wel na het verwijderen van je profiel!