logo Fotodates.nl

Fotodates.nl

Niet tevreden over Fotodates.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden voornamelijk gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Fotodates is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. fotodates berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts fotodates.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor fotodates zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Fotodates review

Fotodates is een fictieve dating website met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarbij worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je direct na je registratie overladen met vele chatberichten van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om vrouwen. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op een van deze berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je credits vooruitbetalen waarmee je op z'n minst €10,- een creditbundel moet betalen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe meer je betaald hoe minder je per credit betaald. Daarna is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al zeggen ze vaak genoeg dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op fotodates.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van fotodates, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betere website voor seks dating zonder fictieve gebruikers. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor fotodates.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdating met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je geld af te troggelen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingwebsites het beste alternatief is voor jou.

fotodates uitschrijven

Je fotodates account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "fotodates.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw account geheel te verwijderen.

Let op: Je fotodates eventuele tegoed vervallen direct na het verwijderen van je account!