logo Flirt.nu

Flirt.nu

Niet tevreden over Flirt.nu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen bijgehouden door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirt is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. flirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirt.nu afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirt review

Flirt is een fictieve dating site met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Tevens worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die veelal betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je direct na je inschrijving overladen met tientallen chatberichten van deze fictieve profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe meiden. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op zo'n berichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een bundel aanschaffen waardoor je ten minste 10 euro een creditpakket moet betalen. Deze prijzen lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe grotere bundel je in één keer koopt hoe minder je hoeft te betalen. Echter is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al beweren ze bijna altijd dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op flirt.nu?

Dus ben je een gebruiker van flirt, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere opties voor seks dating zonder gemodereerde leden. Tevens hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor flirt.nu. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om credits te laten kopen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingsites het beste past bij wat je zoekt.

flirt account verwijderen


Je flirt account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op het kopje "Help".
  3. wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "flirt.nu/delete_account").

  4. Klik daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt geheel verwijderd.

Let op: Je flirt eventuele contact punten ben je wel kwijt hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Nimwegenaar (64 jaar) 26 Jun 2018
Ik raad Flirt.nu niet aan Ik ben hier nu een aantal weken gestopt maar had wel nog

Ik ben hier nu een aantal weken gestopt maar had wel nog iets van credits. Die wou ik toch wel opmaken terwijl ik wist dat die site geen echte profielen heeft. Flirt.eu is zelfs uit de lucht gehaald. Misschien heeft dit ook te maken met hetgeen wat op het nieuws is geweest.

auteur van de beoordeling
Mink (79 jaar) 21 Jun 2018
Ik raad Flirt.nu niet aan Nu ben ik 79 jaar en ik ben al 20 jaar

Nu ben ik 79 jaar en ik ben al 20 jaar alleen. Waarom moeten ze mij op mijn leeftijd zo in de maling nemen. Mijn hele pensioen gaat op aan het kopen van credits. Ik ben te goed gelovig maar kap nu met flirten en hopen op een leuke dame. Ik kap ermee, voorgoed. Bij deze waarschuw ik de goedgelovige mensjes. Mink