logo Omadaten.com

Omadaten.com

Niet tevreden over Omadaten.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal gemodereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten bij elk bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Omadaten-com is een seks datingsite met neppe profielen. De berichtjes worden tevens beantwoord door eigen chatters. Kom er achter wat experts van omadaten.com vinden en waarom deze erotische datingsite afgeraden wordt door ons. Zie wat de betrouwbare datingsite zijn met echte profielen en zonder ingehuurde berichten centrales

omadaten-com review

omadaten-com is een erotische datingwebsite die gebruik maken van fictieve profielen die door deze website zelf zijn aangebracht. De berichtjes die je ontvangt worden vrijwel altijd verstuurd en beantwoord door chatoperators die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatters worden getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want wanneer je op zo een chatbericht wilt antwoorden moet je hiervoor een vergoeding betalen per bericht dat je verstuurd. Vervolgens moet je ook direct een aantal credits betalen van ten minste meer dan zeventien euro, oplopend tot bijna €220 euro . Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de prijs per credtis. Anderzijds betaal je bij de meest dure credit-bundel nog gewoon meer dan 1 euro per verstuurd bericht. Bij een creditbundel betaal je maar liefst 1,75 euro per bericht. Ten slotte is het onmogelijk om echte dates te hebben met de profielen op deze site al wekken ze vaak de indruk dat dit wel mogelijk is.

Ingeschreven op Omadaten.com?

Toevallig aangemeld op omadaten-com? Wij adviseren je om je ook gewoon uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seksdating zonder gemodereerde gebruikers. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor omadaten.com. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdating met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je geld af te troggelen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

omadaten-com account verwijderen

Vaak maken sites als omadaten.com het de leden zo niet gebruiksvriendelijk mogelijk om je hier uit te schrijven. Natuurlijk wisten de experts de juiste stappen te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Om je omadaten-com profiel te verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Daarna ga je naar de directe link: "http://omadaten.com/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt ingelogd.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je account te verwijderen

Let op: Je omadaten-com eventuele tegoed en chat gesprekken raak je wel direct kwijt na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Duuk (26 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Omadaten.com niet aan Een fysieke date is niet toegestaan volgens het beleid van

Een fysieke date is niet toegestaan volgens het beleid van de website dus het feit dat ze op de chat andere verhalen ophangen is puur misleiding zodat je meer crediet gaat kopen.

auteur van de beoordeling
Paul (74 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Omadaten.com niet aan Je komt met zoveel verwachting op een website zoals dit

Je komt met zoveel verwachting op een website zoals dit met als gedachtengang dat een vrouw van 51 wel haar eigen keuzes kan maken maar ze mag van de website niet afspreken zegt ze en dat kon ze me pas vertellen na 2 maanden. Ik ben uitgemolken.

auteur van de beoordeling
Rodney (20 jaar) 02 mei 2019
Ik raad Omadaten.com niet aan Ik voelde mij vaak erg ongemakkelijk omdat alles wat je

Ik voelde mij vaak erg ongemakkelijk omdat alles wat je aanpreekt uiteindelijk een afwijzing is. Jammer dat mijn fantasie een oma daten niet mogelijk is.

auteur van de beoordeling
DulceGusto (61 jaar) 23 Apr 2019
Ik raad Omadaten.com niet aan Deze oma's hebben nooit tijd en dat is

Deze oma's hebben nooit tijd en dat is opmerkelijk. Zelfs vrouwen die al met pensioen zijn hebben geen tijd voor te daten. Als dit echt was en de vrouwen serieus waren dan had er heus wat mogelijk geweest