logo Rijpedames.com

Rijpedames.com

Niet tevreden over Rijpedames.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen beheerd door deze website zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem dus kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Rijpedames is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. rijpedames berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts rijpedames.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijpedames zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijpedames review

Rijpedames is een fake datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je rap na je inschrijving overrompelt met overdreven veel berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende dames. Niettemin proberen ze je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een date te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel inkopen waarmee je minstens €10,- credits moet kopen. Deze creditpakketten lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al zeggen ze bijna altijd dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op rijpedames.com?

Dus ben je een van de profielen op rijpedames, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating zonder gemodereerde profielen. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor rijpedames.com. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dating met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

rijpedames profiel verwijderen

Je rijpedames account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk daarna op het icoontje van een tandwiel (of ga direct naar "rijpedames.com/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina klik je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw account definitief te verwijderen.

Let op: Je rijpedames eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na het deactiveren van je account!