logo Rijpeflirtservice.nl

Rijpeflirtservice.nl

Niet tevreden over Rijpeflirtservice.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen beheerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Rijpeflirtservice is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. rijpeflirtservice berichten worden beantwoord door chat operator. Lees waarom onze experts rijpeflirtservice.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijpeflirtservice zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijpeflirtservice review

rijpeflirtservice.nl is een casual dating site dat uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf gemodereerde fake profielen. Dit wordt ook vermeldt in de footer de website weggestopt in de kleine letters. Zo schrijven ze: "De profielen op rijpeflirtservice zijn fake, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het versturen van berichtjes moet je een vast bedrag betalen per chatbericht. Daarnaast worden alle reacties die je binnen krijgt geautomatiseerd verstuurd door de website zelf. Wanneer je vervolgens op zo een chat in gaat wordt het berichtje gevoerd met een ingehuurde chatter. Deze mensen krijgen gewoonlijk een vaste vergoeding per berichtje dat ze ontvangen of versturen. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na de aanmelding overdonderd door de soms honderden reacties van deze fake leden. Tevens gaat het vrijwel altijd om aantrekkelijke vrouwen.

Daarnaast proberen ze je het idee te geven veel belangstelling in jou te hebben, al dan niet met een afspraakje in het vooruitzicht. Natuurlijk is het hebben van "real life" ontmoetingen niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen van berichtjes zijn minimaal 75 cent per chatbericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel eerst een bundel kopen van €74,99. Anders kost het je al gemakkelijk meer dan €1,- euro per berichtje. Vervolgens is het niet mogelijk om fysieke dates te regelen met de leden van rijpeflirtservice. Al poberen ze veelal de indruk te wekken dat ze wel graag je beter te willen leren kennen. Kort samengevat hebben deze profielen als doel om je zo lang als het lukt je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op rijpeflirtservice.nl?

Ben je al gerigistreerd op rijpeflirtservice, dan adviseren onze experts om je daar ook direct weer uit te schrijven. Bovendien bestaan er wel goedkopere aanbieders waar je wel echte casual dates kunt scoren. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt en uit duizenden erotisch dating platforms de beste alternatieven voor rijpeflirtservice.nl gevonden. Uiteraard maken deze datingsites geen gebruik van fictieve profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdates met echte profielen.