logo Milfamsterdam.nl

Milfamsterdam.nl

Niet tevreden over Milfamsterdam.nl? Probeer dan gratis Pimperbook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal gegenereerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021

Milfamsterdam is een erotische dating site met fictieve profielen. Daarnaast worden de berichtjes beantwoord door ingehuurde chat operators. Kom er achter wat de experts onderzochten op milfamsterdam.nl en waarom deze casual dating site wordt afgeraden door experts. Zie wat betere casual dating site zijn met echte profielen en zonder betaalde berichten centrales

milfamsterdam review

milfamsterdam is een casual datingwebsite met daarop neppe profielen die deze site zelf hebben toegevoegd. De reacties worden bijna allemaal verstuurd en beantwoord door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op een van die chatberichten wilt ingaan moet je daarvoor €1,90 betalen per verstuurd bericht. Vervolgens moet je in de meeste gevallen meteen credits aankopen van op z'n minst meer dan 17 euro tot meer dan 200 euro per transactie. Hoe hoger het aankoop bedrag des te lager de kosten per verstuurd credtis. Daarentegen zijn de kosten bij de meest dure credit-bundel als nog gewoon minimaal 1 euro 10 per verstuurd bericht. Bij de meest voordelige creditpakket betaal je zelfs een euro vijfenzeventig per bericht dat je verstuurd. Daarna is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen al laten ze vaak genoeg overkomen dat dit juist wel kan.

Ingeschreven op Milfamsterdam.nl?

Dus ben je lid van milfamsterdam, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betere alternatieven voor seks dating zonder fictieve leden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor milfamsterdam.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dating met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke casual dating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.

milfamsterdam account verwijderen

Meestal maken sites als deze het de gebruiker zo gecompliceerd als mogelijk om je er weer uit te schrijven. Natuurlijk wisten onze experts de beste methode te vinden om je hier uit te schrijven. Om je milfamsterdam account op te zeggen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede ga je direct naar: "http://milfamsterdam.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt geregistreerd.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je profiel definitief te verwijderen

Let op: Je milfamsterdam eventuele credits en berichten geschiedenis raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Moaud (73 jaar) 3 juni 2019
Ik raad Milfamsterdam.nl niet aan Als alochtoon is het daten in nederland al moeilijk kan

Als alochtoon is het daten in nederland al moeilijk kan ook niet zeggen dat ik hier succesvol was met die racistische opmerkingen die ik naar me hoofd geslingerd kreeg het ogenblik dat ik geen creditjes meer had.

auteur van de beoordeling
Julius (61 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Milfamsterdam.nl niet aan Geen milf te bekennen in Amsterdam ik betwijfel zelfs of

Geen milf te bekennen in Amsterdam ik betwijfel zelfs of dit wel echt vrouwen zijn!

auteur van de beoordeling
Reginald66 (66 jaar) 13 mei 2019
Ik raad Milfamsterdam.nl niet aan wordt gelijk platgegooid met berichten als je je aanmeld

wordt gelijk platgegooid met berichten als je je aanmeld op de website maar een goed gesprek is er niet te vinden ik kom voor sex niet voor een psychologische evaluatie!

auteur van de beoordeling
I'amstardam (20 jaar) 29 april 2019
Ik raad Milfamsterdam.nl niet aan Er komen ineens wel heel veel vrouwen uit Amsterdam die

Er komen ineens wel heel veel vrouwen uit Amsterdam die mij een berichtje stuurde. Het zijn ook allemaal super mooie vrouwen en dat is wel apart en opvallend. Ben vrijwel direct uitgeschreven omdat het niet geloofwaardig vond.

auteur van de beoordeling
Naaktstrand (29 jaar) 3 juli 2018
Ik raad Milfamsterdam.nl niet aan Ik ga graag naar het naaktstrand en zou dit dan ook graag

Ik ga graag naar het naaktstrand en zou dit dan ook graag samen willen doen met een vrouw rondom mijn leeftijd. Echter hebben we in Amsterdam deze pret niet echt dichtbij dus was ik opzoek naar een seks site waar ik in contact kon komen met vrouwen die ook de zelfde interesse hebben als mij, zo kwam ik op de site van milf Amsterdam zo enkele weken geleden. Had me dan ook snel ingeschreven en al snel kreeg ik leuke berichten binnen maar moest ik betalen om te kunnen reageren, dit deed ik en kreeg weer snel een reactie. Helaas zijn de koste aardig hoog en moest ik wel opzoek gaan naar alternatieven waar de kosten lager zijn of zelfs gratis, toen kwam ik hier op de site en zag ik zeer veel datingsites met zeer slechte ervaringen en ja hoor ook helaas de site van milf Amsterdam! Nu weet ik dus dat deze site niet deugd en dat ik er beter weg kan blijven, gelukkig zijn er ook goede datingsites te vinden hier waar ik zeker weten wel een vrouw kan vinden die met mij naar het naaktstrand zou willen en wie weet meer..